Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Ползите от пароструйки NILFISK


Дата: 2019-07-16

 

 

 

За разлика от много стационарни, пароструйки NILFISK са мобилни и могат да преодоляват всякакъв терен и стълби. Дизайнът с четири големи колела гарантира придвижване, намалявайки усилието, необходимо от потребителя да достигне до мястото за почистване.

 


Nilfisk EcoPower постига бързо почистване

Направете своя ход и поемете някои от най-взискателните задачи за почистване със серия пароструйки MH 4M. По-висока ефективност и по-бързо почистване, благодарение на подобрената котелна система EcoPower с икономия на гориво.

 

Nilfisk работи активно с Института WfK в Германия (проучване WL 6203/12 на WfK Testing Institute), за да проучи почистващия ефект и ефективност при различните видове приложение и видове замърсявания като масло, грес, трафик филм, следи от гуми, замърсяване на повърхности, като метал и каросерия на превозното средство. Резултатите им позволяват да идентифицират най-добрите практики, намаляващи времето за почистване. Техните проучвания ясно показват, че използването на гореща вода предполага значително повишаване на ефективността на почистването при повечето приложения. Времето за почистване се съкращава при почистване на масло и грес от метални повърхности, използвайки вода с темепература 60 ° C вместо студена вода. Това намалява разходите за труд и електричество.


Котел EcoPower

Независимо от това, дали потребителят обмисля закупуване на пароструйка за професионална или любителска употреба, техническите характеристики на всяка машина са проектирани така, че да осигуряват допълнителни ползи в съответните приложения. Различните особености на пароструйни машини Nilfisk превръщат марката във водещ разработчик и производител на оборудване за почистване.

 

Котелът Nilfisk EcoPower предлага на потребителите най-високите нива на ефективност на пазара - между 92 и 93% ефективни. Основното предимство за клиентите е намаляването на разхода на гориво. В сравнение с някои други продукти на пазара, тази икономия може лесно да достигне до 15% според еквивалентните характеристики на машината. Това ниво на ефективност е признато и одобрено от EUnited - доказателство за ангажимента на Nilfisk към устойчивост и намаляване на общите разходи за почистване.

 

Режим ECOMode

EcoMode представлява настройка на термостата до най-ефективната му стйност според съответното приложение. 

Повишаването на температурата над 60 ° C често не води до значително намаляване на времето за почистване, но увеличава разхода на гориво. За приложения като почистване на автомобили, почистване на богати на протеини материали като кръв или животински отпадъци EcoMode ще осигури оптимално почистване при най-ниска цена.

 


Пароструйки MH 4M Ви дават оптимална ергономичност и надеждно почистване

Иновативна водоструйна машина с подгрев на вода, притежаваща ергономична и здрава конструкция, професионална помпа NA5 и оптимална концепция за обслужване.

 

Nilfisk MH 4M се доставя с помпа NA5, с три керамични бутала, подходящи за почистване с продължителност до 5-6 часа на ден. Идеални нива на производителност за общо почистване с топла вода и ефикасен котел EcoPower. Освен това, активираща се от потока система за контрол подобрява комфорта и управлението на потребителя, както и цялостната надеждност на машината.

 

Обслужването и поддръжката могат да се извършват бързо, тъй като всички важни части са лесни за проверка и достигане. Освен това, функцията за диагностика на 4M ще даде предупреждения за поддръжка, за да се сведе до минимум всяко прекъсване. Дизайнът на MH 4M осигурява най-оптималното придвижване върху голямо разнообразие от типове повърхности, благодарение на 4 големи колела и отличен баланс.

 

 1. EcoPower и EcoMode функции
 2. LCD дисплей
 3. Отделение за съхранение
 4. Лесно регулиране на потока
 5. Достъпност до резервоара за гориво
 6. Мобилен дизайн
 7. Съхранение на аксесоари
 8. Система за почистване с препарат
 9. Това табела
 10. Спирачен механизъм на колело
 11. Голям филтър за входяща вода
 12  Макара


Нови продукти

Акумулаторен саблен трион MILWAUKEE HD28

Акумулаторен саблен трион MILWAUKEE HD28 SX

-10%
Цена:Цена: 761.40 лв.
Каталожна цена:Цена: 846.00 лв.
Акумулаторен саблен трион MILWAUKEE C12

Акумулаторен саблен трион MILWAUKEE C12 HZ

-10%
Цена:Цена: 186.30 лв.
Каталожна цена:Цена: 207.00 лв.
Акумулаторен саблен трион MILWAUKEE M12

Акумулаторен саблен трион MILWAUKEE M12 CHZ

-10%
Цена:Цена: 349.20 лв.
Каталожна цена:Цена: 388.00 лв.

Най-продавани

Газов калорифер

Газов калорифер RAIDER RD-GH15 - 15000 W

-13%
Цена:Цена: 162.69 лв.
Каталожна цена:Цена: 187.00 лв.

Нашите партньори

      

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе