Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Подрязване на жив плет и храсти с AL-KO HT 36 Li​


Дата: 2019-07-23

 

 

Подрязване на жив плет и храсти с акумулаторна ножица осигурява по-тиха работна среда, лекота на изпълнение и е по-добър вариант за опазване на околната среда, спрямо бензинови ножици за храсти. И като се има предвид относително ниската им цена, можете да видите защо са толкова популярни. Подрязване на храсти изисква поддръжка и знание кога и как да се прави, за да се постигне атрактивна, красива и здрава градина през цялата година.

 

Стартиране

Рязане на храсти може да бъде сложно и трудно, но когато използвате правилния инструмент за целта това се превръща в детска игра.

 

Изтъняване

За да се гарантира, че светлината може да достигне по целия плет или храст, а не само в горната част, трябва да се намали леко обема, така че върхът да е по-тънък от дъното.

 

Оформяне

Ако желаете да постигнете по-интересна форма на Вашия жив плет, можете да използвате изрезки от картон или шперплат, за да направлявате Вашата ножица за храсти при рязане. Тази техника е особено подходяща за направата на декоративни арки

 

Подрязване на високи живи плетове

Ако ще режете по-високи живи плетове или храсти може да Ви потрябва стълба, на която да се качите, за да достигнете до всяка повърхност.

 

Препоръчваме Ви да използвате акумулаторна ножица за жив плет AL-KO HT 36 Li

Акумулаторна ножица за жив плет AL-KO HT 36 Li  е лека и с ергономично оформени контроли, които я правят удобна за използване. Тази акумулаторна ножица се отличава с режещо острие с диамант и дължина 55 см, което осигурява чисто рязане на живи плетове. Ергономичният дизайн на безжичен храсторез AL-KO HT 36 Li заедно с балансирано разпределеното тегло осигурява работа без умора във всяка позиция. Серия Energy Flex на батериите, които ползва е с мощност 36V, 4 Ah която ви позволява да използвате ножица за жив плет без ограничението, налагащо захранването с монофазна електроенергия.

 

Подходяща е за подрязване в домашната Ви градина. Благодарение на безжична батерия ножица AL-KO HT 36 Li осигурява голяма свобода на движение при резитба на живи плетове и храсти. Дебелината на рязане е до 20 милиметра и е подходяща за не толкова дебели дървесни растения. С тегло 2.5 кг ножица за жив плет AL-KO HT 36 Li е удобна за работа и за транспорт. За да се улесни максимално потребителя, зоната на захващане е снабдена с меки вложки за сигурно задържане. За защита по време на работа има предпазител за ръката, от едната страна, който осигурява допълнителна сигурност.

 

 

Предимства на храсторез AL-KO HT 36 Li

- Безжично захранване

- Лека, удобна с оптимална ергономичност

- Диамантено-заточени остриета осигуряват чисто рязане

- Комфортна работа благодарение на гумирани ръкохватки

- Предпазен калъф, който може да послужи и за окачване на стена

- Висококачествено острие с ограничител

- Перфектно рязане и гарантирана защита

 

Грижи и поддръжка на ножица за жив плет AL-KO HT 36 Li

AL-KO препоръчва да се грижите за Вашият безжичен храсторез с подходяща смазка за пръскане с високи смазочни свойства, която предпазва от заяждане, ръжда и почиства острието.

 

Резултатът при използване на акумулаторна ножица AL-KO HT 36 Li е прецизно подрязване на големи или малки по обем градини с жив плет или храсти, благодарение на висока мощност, мобилност и надеждност, която предлага.

 

 

 

 


Нови продукти

Мотофреза

Мотофреза STIHL MH 700

-3%
Цена:Цена: 1,760.55 лв.
Каталожна цена:Цена: 1,815.00 лв.

Най-продавани

Газов калорифер

Газов калорифер RAIDER RD-GH15 - 15000 W

-10%
Цена:Цена: 168.30 лв.
Каталожна цена:Цена: 187.00 лв.

Нашите партньори

      

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе