Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Нисковибрационен фугорез NORTON CLIPPER CS451


Дата: 2019-07-03

 

 

Новите пътни настилки са нещо наистина прекрасно, но не бива да забравяме, че те не са вечни и може да имат нужда от поправка. Когато става дума за ремонт на пътя, създаване на канали, изрязване на бетонни плочи идеален за тази цел е фугорез NORTON CLIPPER CS 451. Високоефективен е при рязане на асфалт и здрав бетон. Подходящ е при ремонт на пътища. Когато използвате фугорез, първо изберете правилен диск за рязане, необходим за Вашата цел. Проучете дали имате нужда от диск за асфалтова или бетонова настилка, с диамантено покритие, за сухо или мокро рязане. Рязане на бетон е трудна задача, но не е трудна когато използвате машини за рязане на NORTON CLIPPER.

 


Рязане на настилка с фугорез NORTON CLIPPER CS451 е значително по-лесно, благодарение на ниски вибрации, които създава на ръцете на оператора. Наличен е с електрическо захранване и с горивно.

Фугорез NORTON CLIPPER CS451 е създаден, за да бъде най-комфортния инструмент за рязане на асфалт на пазара. Независимо дали работите по малки ремонти на пътища или на летище, тази антивибрационна технология го прави най-удобния и най-комфортния. Намаляването на вибрациите е критично съображение при всяка операция, която включва използването на големи индустриални машини на работното място.

Като част от кампанията на NORTON CLIPPER за подобряване на комфорта на оператора във всички продукти, фугорез CS451 включва дръжки за абсорбиране на вибрации, които могат лесно да се регулират, за да покрият пълния спектър на дълбочина на рязане.

 

В нашите тестове открихме, че тази антивибрационна технология намалява вибрациите на ръцете с до 40 % в сравнение с други конкурентни машини за рязане на асфалт и бетон. А това е значителна разлика, която потребителя определено ще забележи.

Освен това, този фугорез е проектиран по начин, който оптимизира разпределението на теглото си чрез ергономично позициониране на двигателя и водния резервоар. Като цяло, това дава на машината по-добър баланс и осигурява на потребителя по-голям контрол по време на работа.

 

Характеристиките за повишаване на комфорта на фугорез NORTON CLIPPER CS451 са особено полезни за работниците, които използват машината на открито (при ремонт на пътища), където студеното време значително увеличава риска от развитие на свързани с вибрациите болести. Колкото по-малко вибрации се прехвърлят на оператора, толкова по-малко прекъсвания за почивка са необходимо на човек и толкова по-скоро екипът Ви може да приключи работата и да се прибере на топло.


 

Фугорез NORTON CLIPPER CS451 се предлага в 4 разновидности на захранване: с бензин (CS451 P13); дизел (CS451 D7) и два електрически модела (CS451 E & CS451 ET).

Поради естеството на рязане на настилки, работата може да се извършва на изолирано място, а водоизточникът не винаги може да бъде в непосредствена близост. Ето защо всеки модел (с изключение на CS451 ET) е снабден с 25-литров резервоар за вода, който улеснява значително при мокро рязане, когато не може да се свържете към водопреносна мрежа.

Ако предпочитате електрически двигател, фугорез CS451 E е Вашият избор за мокро рязане. За сухо рязане е подходящ фугорез NORTON CLIPPER CS451 ET. Една от характеристиките, която прави CS451 ЕТ такъв интелигентен избор за сухо рязане, е вградена пробка за изсмукване на прах. За максимално чисто и безпрашно изрязване Ви препоръчваме да използвате този фугорез в комбинация с екстрактор за прах NORTON CLIPPER CV360.


Предимства на фугорези NORTON CLIPPER CS451


- Издръжлива стоманена рамка
Тази машина за рязане на пътни настилки е конструирана да издържа на голямо и ежедневно натоварване. 


- Икономичност
Не се изискват сериозни разходи за сервизно обслужване. В действителност това се изразява в по-малко повреди, по-дълъг живот на продукта и по-малки експлоатационни разходи както за собственика, така и за потребителя. Всички тези фактори намаляват разходите и увеличават печалбите.


- Преносимост
Наличието на транспортни колела прави тази машина за рязане на асфалт и бетон изключително мобилна. Клиенти, които наемат фугорез NORTON CLIPPER CS451 ще Ви бъдат благодарни, че не прекарват дълго време в транспортиране от една работна зона в друга.

 

 

За да се запознаете по-подробно с характеристиките и функциите на

фугорези NORTON CLIPPER CS451 натиснете върху картинката:


Нови продукти

Акумулаторен саблен трион MILWAUKEE HD28

Акумулаторен саблен трион MILWAUKEE HD28 SX

-10%
Цена:Цена: 761.40 лв.
Каталожна цена:Цена: 846.00 лв.
Акумулаторен саблен трион MILWAUKEE C12

Акумулаторен саблен трион MILWAUKEE C12 HZ

-10%
Цена:Цена: 186.30 лв.
Каталожна цена:Цена: 207.00 лв.
Акумулаторен саблен трион MILWAUKEE M12

Акумулаторен саблен трион MILWAUKEE M12 CHZ

-10%
Цена:Цена: 349.20 лв.
Каталожна цена:Цена: 388.00 лв.

Най-продавани

Газов калорифер

Газов калорифер RAIDER RD-GH15 - 15000 W

-13%
Цена:Цена: 162.69 лв.
Каталожна цена:Цена: 187.00 лв.

Нашите партньори

      

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе