Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Електрическа машина за рязане на плочки


Дата: 2019-08-12

 

 

Електрическа машина за рязане на плочки е добра в едно нещо - това е рязане на плочки. Машини за рязане на плочки са едни от онези инструменти, които имат конкретно предназначение и го правят добре. За да имате най-добрия завършен продукт за Вашия клиент или лично за Вас, тогава Вие ще искате да закупите най-добрата машина за плочки. С всички машини на пазара изборът на подходяща за рязане на фаянс може да бъде труден.

Съвети преди закупуване

Има няколко неща, които ще искате да обмислите, преди да закупите Вашата машина за рязане на плочки и фаянс. Няколко от нещата, на които базирахме нашите познания, ще Ви помогнат да изберете правилната отрезна машина за плочки за ежедневна употреба.

Източник на захранване

Първото нещо, на което трябва да обърнем внимание е източникът на енергия и моторът. Трябва да се уверите, че ще има достатъчно мощност, за да отреже дори най-дебелата плочка. Машини за плочки с електромотор с висока мощност са направени за рязане на по-твърд  и здрав материал, като порцелан и камък и режат, като нагорещен нож през масло. Определено ще искате да изберете мотор, който ще бъде в състояние да отреже всяка плочка, тъй като не искате да имате спънки във Вашето начинание. Ето защо се препоръчва  да изберете мотор с поне 500 W мощност.

Преносимост и съхранение

Като професионалист на натоварен обект с много работа, често трябва да вземете това, което правите и да се преместите, а когато работата приключи, трябва да отнесете със себе си Вашата машина за плочки у дома. Да имаш компактен инструмент за рязане на плочки, който лесно би могъл да бъде преместен от едно място, на друго е много удобно. Компактна машина за плочки, е с тенденция за лесна преносимост и би била удобна за съхраняване във Вашия автомобил. Ако е компактна и се съхранява добре, тя ще служи вярно и ще бъде винаги до Вас.

Воден източник за охлаждане и предпазване от прах

Тъй като самото име подсказва, че машина за рязане на плочки ще се нуждае от някакъв вид източник на вода тогава знайте, че не всички притежават водни помпи за охлаждане. Някои са със резервоари тип легени, където от време на време се добавя по малко вода. Както при всеки тип бизнес, времето е пари и ако хората постоянно трябва да пълнят резервоара с вода, то те ще загубят пари. Е тогава може да изберете машина за рязане на плочки с автоматично подаване на вода, защото това направи работата по-ефективна. Водата също така помага да се предотврати разпространяването на прах и отломки навсякъде, затова е хубаво да се знае, че помпите, които ще изтласкат повече вода, са по-ефективни за предотвратяване на праха и отпадъците във въздуха. Всичко това са важни фактори, които трябва да имате предвид при закупуването на Вашата машина за рязане на плочки.

 

А ето ги и нашите топ предложения:

Настолна машина за рязане на плочки HUSQVARNA TS 230F Електрическа машина за рязане на плочки NORTON CLIPPER TT 250 G
Преносима машина за рязане на плочки RAIDER RDP-ETC29 Машина за рязане на плочки HUSQVARNA TS 60

 


Нови продукти

Мотофреза

Мотофреза STIHL MH 700

-3%
Цена:Цена: 1,760.55 лв.
Каталожна цена:Цена: 1,815.00 лв.

Най-продавани

Газов калорифер

Газов калорифер RAIDER RD-GH15 - 15000 W

-10%
Цена:Цена: 168.30 лв.
Каталожна цена:Цена: 187.00 лв.

Нашите партньори

      

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе