Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

 

 

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ И РЕКЛАМАЦИИ

 

Уважаеми клиенти,

Всяка закупена машина от https://koledzhikov.bg, която притежава акумулаторен, електрически или моторен двигател, както и някои ръчни уреди, има гаранция.
При покупка от https://koledzhikov.bg, Вие получавате избраната от Вас машина, придружена с платежен документ /касов бон и/или фактура/, книжка с инструкции за експлоатация на български език, гаранционна карта, в която са упоменати оторизираните гаранционни сервизи, прилежащи аксесоари /ако има такива/ и прилежащи промоционални пакети /ако има такива/.
Гаранционен срок:
В нашият сайт, е обозначен гаранционният срок към всеки продукт. Законово той е 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица, от датата на покупка и ние от https://koledzhikov.bg се съобразяваме с него.
В случай на възникнал гаранционен проблем, ние от https://koledzhikov.bg, както и нашите партньори, сме длъжни да отстраним този проблем в срок от 30 календарни дни от датата на получаване на машината в наш сервиз или в сервиз на наши партньори. 
Гаранционна повреда:
Гаранцията е валидна само при предоставяне на платежен документ и гаранционна карта, придружаващи машината в наш сервиз или сервиз на нашите партньори.
За гаранционен дефект се приема всеки дефект, който е заводска причина за неправилно функциониране на закупеният от клиента продукт.
При възникнал гаранционен проблем, Вие не заплащате извършеният ремонт и вложените части.
Невалидна гаранция:
При направилен монтаж и неправилна експлоатация на техниката.
В гаранционната карта към всеки закупен артикул от https://koledzhikov.bg са описани неговите параметри и производителност, ако машината не се използва по предназначение и съобразно нейният работен капацитет, гаранцията отпада.
При направилно стопанисване на артикула, гаранцията отпада.
Износени консумативи, като например филтри, свещи, семеринги и т.н. не са гаранционен дефект.
 Употреба на старо и / или некачествено гориво, в следствие на което са възникнали причини, поради които уреда не функционира нормално, не е гаранционен дефект.
Всички моторни машини се използват само и единствено с прясно и качествено гориво. Ако не ползвате своя моторен уред, източете горивото от резервоара.
Ако Вашият артикул е ударен, обърнат или паднал, в следствие на което възникнат причини, поради които уреда не функционира нормално, тогава проблема не е гаранционен. 
В случай, че Вашата машина се отремонтира в неоторизиран сервиз (сервиз посочен в гаранционната карта) или от Вас самите, както и ако се вложат части и консумативи, които не са оригинални за съответния артикул, гаранцията на продукта отпада.
При употреба на машината в неизправни електроинсталации, гаранцията отпада.
При повреди причинени от употреба на препарати и консумативи, които не са предназначени за ползване в конкретния модел машина, гаранцията отпада.
При увреждане на стоката по време на транспортиране към клиента, Коледжиков се съобразява изцяло с установените законови уредби. 
При получаване на своя продукт, ние от https://koledzhikov.bg Ви молим да извършите оглед на продукта.

 


РЕКЛАМАЦИИ

 

Уважаеми клиенти,

В случай, че закупената от Вас техника не отговаря на Вашите представи и / или изисквания, Вие имате право да върнете артикула в 30 дневен срок от датата на неговото закупуване.
Артикулът трябва да бъде фабрично нов, в търговски вид, не трябва  да бъде използван, да няма удари, надрасквания, деформации, да бъдат извършвани ремонти по него. Фабричната опаковка трябва да е запазена и непокътната. Артикулът  трябва да се върне в същото състояние, в което е получен, придружен с всички документи и прилежащи инструменти, документ за покупка (касов бон и/или фактура), гаранционна карта, инструкции за употреба, консумативи, аксесоари, промоционални продукти и подаръци изпратени към него.
В случай, че продукта има гаранционен дефект, по посочените неизправности по- горе или тези в гаранционната карта, ние от https://koledzhikov.bg любезно Ви молим да изпратите или лично предоставите техниката в оторизиран сервиз, посочен в гаранционната карта.
За целта трябва да попълнете формуляр „Рекламации”, който се намира най-долу в сивата лента на нашият уеб сайт. Наш консултант ще се свърже с Вас по телефон, за да потвърди връщането на машината и едва след това може да я изпратите до нас / до наши партньори или да я предоставите лично в наш обект / обект на наши партньори. 

За разрешаване на спорове онлайн, молим да последвате следния линк:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=B

Код за сигурност

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе