Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Избери по

Цена

Цена: 2500 лв. - Цена: 5200 лв.

Марка

Мощност

Капацитет (20˚C/60%)

Дебит на въздуха

Мощност

Дебит на въздуха

Работна температура

Брояч за отработени часове

Тегло

Гаранция

AERIAL

AERIAL

AERIAL

Продуктовия каталог на AERIAL предоставя богат избор от кондензационни изсушители, сушилни за перални помещения, адсорбционни изсушители, вентилатори, продукти за изсушаване на мазилка или боя в сгради, подлежащи на строеж или ремонт.

Като семейна фирма, AERIALI винаги се е стремяла в затвърждаването на дългогодишните традиции, опит и изграждане на ценности, като човечност и честността към своите клиенти, доставчици, партньори и служители, продължавайки да ги спазва и до днес. В допълнение към надеждността на марката, нейния устойчив растеж и помага да разширява успехите си. АЕРИАЛ разчита на мотивирани и квалифицирани служители, които непрекъснато се усъвършенстват, за да отговарят на високи стандарти за качество. Развитието и производството се осъществяват в Германия, поради което се развиват и доразвиват висококачествени, иновативни, премиум продукти.

Произвеждайки в Norderstedt повече от 25 години, AERIAL е изградила 35-годишна работна сила за своите клиенти в сектора на охлаждането и климатизацията, индустрията за възстановяване на щетите, строителните дейности по изсушаване на помещения, сектора за управление на водите, басейни и уелнес, сушене на пране, поддръжка на жилищни площи и мазета, както и като търговски и промишлени клиенти и частни крайни клиенти, предлагайки им кондензационни изсушители, адсорбционни изсушители, вентилатори и пречистватели за въздух, сушилни.

Друга важна бизнес област е разработването и производството на единици за OEM клиенти. AERIAL поддържа дългогодишни бизнес отношения, основани на доверие и надеждност, с купувачи и доставчици. Квалифицираните служители и рационализираната организация на производство осигуряват постоянно високо ниво на качество.

Немската марка АЕРИАЛ се интересува от задълженията, отговорностите и тревогите на своите клиенти, за да разбере индивидуалните нужди и да предостави добро решение. Всяка стъпка от производството на изсушителна техника се контролира, за да е сигурно, че всеки продукт, напуснал цеховете, отговаря на строгите стандарти за качество. Всички изсушители и аксесоари се разработват в съответствие с изискванията на пазара.

AERIAL предлага не само продажба на кондензационни изсушители, адсорбциони изсушители, вентилатори и пречистватели за въздух, сушилни, но и скоростна поддръжка и сервиз. Подкрепят партньорите си при специални технически случаи и осигуряват структуриран процес на управление на проектите, за да се гарантира, че стандарти за качество на изсушителна техника AERIAL са изпълнени. Партньорите и дистрибуторите на АЕРИАЛ са обучени и добре запознати с всички продукти.

https://www.aerial.de/en/

3

продукти

Продукти

Пречиствател на въздуха AERIAL AMH 100 - 280 W

Пречиствател на въздуха AERIAL AMH 100 е с активна филтърна касета, което го прави идеален за създаване на здравословно местообитание.

Цена:Цена: 2,500.00 лв.

В наличност

Брой:

Професионални адсорбционен изсушител AERIAL ASE 300 - 1040 W

Професионални адсорбционен изсушител AERIAL ASE 300 е с лесно отместване, благодарение на сгъваема дръжка, разположена от горната част на уреда.

Цена:Цена: 5,200.00 лв.

В наличност

Брой:

Адсорбционен изсушител AERIAL ASE 200 - 694 W

Адсорбционен изсушител AERIAL ASE 200 е подходящ за приложение във Вашето домакинство или на локала, на който работите.

Цена:Цена: 4,500.00 лв.

В наличност

Брой:
«1»Страница 1 от 1

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе