Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Избери по

AEG

AEG

AEG

AEG процъфтява с иновациите, които Ви дават най-доброто усещане за майсторство във Вашето готвене, грижа за дома и прането. Това са AEG. И заедно с Вас винаги са една идея напред. AEG е безмилостна в стремежа си винаги да бъде крачка напред. През 2017 година отпразнува 130 години за привеждане на иновациите във Вашия дом. Сливане на интелигентна технология с отзивчив дизайн, като следвате визията и дизайнерската философия на Peter Behrens, AEG предлага съвършенство във форма и функция.

Иновациите са в основата на всичко, което прави AEG. Това е движещата сила зад най-известните ѝ изобретения за дома, от създаването на първия електрически хладилник до първата технология за термопомпени сушилни машини.

Във всеки уред на AEG ще намерите интелигентна технология и отзивчив дизайн, гарантиращ Ви изключителни резултати по време. Ще откриете, че едно докосване предефинира това, което е възможно у дома. AEG проектира своите уреди около Вас - осигурявайки Ви пълен контрол и изключителни резултати.

AEG, като  най-добрата компания за електроуреди в света, прави положителна ежедневна разлика в живота на хората и за планета. АЕГ са амбициозни в това, което се стремят да постигнат. Намаляването на въглеродния отпечатък с 50% и увеличаването на материалната ефективност са две важни области, в които AEG желае да направи разлика в близко бъдеще. Знаят, че има предизвикателства. Но твърдо вярват, че като работят заедно, за да намерят устойчиви решения, които са от полза за всички, ще продължат да правят положителна разлика - всеки ден.

0

продукти

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе