Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Избери по

Цена

Цена: 58 лв. - Цена: 7490 лв.

Марка

Обороти

Работно налягане

Дължина на скобите / пироните

Тегло

Дебит

Налягане

Скорост на празен ход

Диаметър на цангата

Тегло

Въртящ момент

Обороти на празен ход

Тегло

Налягане

Консумация на въздух

Въртящ момент

Тегло

Работно налягане

Въртящ момент

Въздушен дебит

Тегло

Мощност

Работно налягане

Обем на съда

Дебит на въздуха

Тегло

Работно налягане

Консумация на въздух

Диаметър на диска

Размер на накрайника

Тегло

Диаметър на нитовете

Тегло

Работно налягане

Бърза връзка

Необходим дебит

Необходимо налягане

Ход на ножа

Присъединителен размер

Тегло

Тегло

Гаранция

ABAC

ABAC

ABAC

От 1980 година насам, ABAC предлага правилната комбинация от гъвкавост и опит на професионалния пазар за компресори за сгъстен въздух. Чрез използването на най-съвременните производствени процеси и хиляди дистрибутори в повече от 100 страни по целия свят, ABAC Ви предоставя бутални и винтови компресори за вашия бизнес  с етикет за качество. Предлаганите компресори за сгъстен въздух са винаги на разположение и готови за употреба. Присъединете се към хилядите доволни клиенти, използващи милиони компресори ABAC по цял свят. Винаги ще имате сгъстен въздух на ваше разположение, независимо от сферата на приложение, защото италианската марка предлага подходящ продукт за всеки. Какъвто и да е бизнесът ви, ABAC намира подходящото решение за Вашето успешно развитие. Богатото портфолио от електрически компресори на АБАК Ви предлага възможност да увеличите пазарния си потенциал.

Буталните компресори са разделени на LINE, PRO и SILENT серия, като всяка има своя собствена характеристика. LINE серията обединява компресори с директно задвижване с или без масло, както и компресори с едноетапно и ремъчно задвижване. В PRO серията, както подсказва и наименованието, биха се вгледали професионалните потребители, които търсят двустепенни компресори за сгъстен въздух, компресори с два стъпаловидни ремъка или два стъпаловидни двигателя. Продуктите от серия SILENT предлагат високо ниво на комфорт и са строго фокусирани върху редукцията на шума. Този диапазон предлага професионални компресори, като се започне от такива с директно задвижване и се достигне до двустепенни модули.

Също така, не са за пропускане и предложенията за винтови компресори на ABAC. Всеки път, когато е необходим непрекъснат въздушен поток, въздушните компресори ABAC са сигурна инвестиция. Компресорите ABAC с винт са безшумни, с 30% по-ефективни от буталните компресори и ви предлагат много по-дълъг живот, благодарение на по-малко вибрации и по-малко движещи се части. Здравината и надеждността са от ключово значение за новото поколение и Ви осигуряват пълно спокойствие!

Благодарение на бензиновите и дизелови компресори ще сте напълно независими от енергийни източници, което Ви дава сгъстен въздух при всякакви обстоятелства. Мобилните бензинови компресори са проектирани и произведени в завода на ABAC в съответствие с международните стандарти за качество. Всички единици са с дръжка и големи пневматични колела, което гарантира лесна работа. Освен това АБАК са заложили на бензинови мотори Honda, които са известни със своята висока надеждност и изключително ниски нива на звука. Това гарантира ефективността на компресорите и оптимален комфорт, когато се използват. Множеството изходни отвори и широк спектър от конфигурации за единичен или двоен резервоар намират решение на всяко търсене. Стационарните бензинови и дизелови  компресори са предназначени за лесна работа, а благодарение на размера, можете да оптимизирате наличното пространство. Електрически стартер и намаленият шум, чрез вибриращите тампони, осигуряват допълнителен комфорт за ползване, както на компресорите с бензинов, така и с дизелов двигател.

Предлаганите резервни части на ABAC са произведени, за да отговарят на същите стандарти, като вашия компресор. Те са преминали същите изпитания за издръжливост и са доказали, че осигуряват най-добрата защита на вашата инвестиция. Правилните спецификации и правилното качество осигуряват безпроблемна поддръжка. АБАК предлага разнообразие от линейни филтри за всякакви нужди. Употребата им отстранява замърсяващите частици, които могат да повредят и намалят производителността на компресора.

http://www.abacaircompressors.com/

48

продукти

Продукти

Пневматичен такер за скоби и пирони ABAC

Такер ABAC е пневматичен инструмент, за лесно и бързо монтиране на пирони или скоби в различни видове плоскости, дъски или битумни покрития.

Цена:Цена: 123.00 лв.

В наличност

Брой:

Пневматичен пистолет за пирони ABAC - 7 bar

Пневматичен пистолет ABAC е инструмент с леко тегло и здрава конструкция, за лесно коване на пирони.

Цена:Цена: 119.00 лв.

В наличност

Брой:

Пневматичен трион ABAC, в комплект с приставки

Пневматичен трион ABAC е с лек и удобен корпус, за продължителна работа без умора на оператора.

Цена:Цена: 278.00 лв.

В наличност

Брой:

Комплект пневматична нитачка ABAC - 7 bar

Пневматична нитачка ABAC работи под налягане 7 bar, а необходимия ѝ дебит от въздух е 0.9 литра в минута.

Цена:Цена: 198.00 лв.

В наличност

Брой:

Пневматичен ъглошлайф ABAC - 7 bar; 125 мм; 12000 об/мин

Пневматичен ъглошлайф за рязане на метал ABAC има тънко тяло за лесно боравене с една ръка.

Цена:Цена: 318.00 лв.

В наличност

Брой:

Пневматичен прав шлайф ABAC - 7 bar

Пневматичен прав шлайф ABAC е издръжлив и лесен за използване инструмент с удобно разположен метален спусък, за лесно стартиране.

Цена:Цена: 243.00 лв.

В наличност

Брой:

Комплект пневматична шлифовалка ABAC

Пневматична шлифовалка ABAC се използва за шлайфане и полиране на различни повърхности от метал, дърво и камък.

Цена:Цена: 93.00 лв.

В наличност

Брой:

Пневматична ножица за рязане на метал ABAC

Пневматична ножица за рязане на метал ABAC изисква само да се свърже към компресор, произвеждащ въздух под налягане, за да работи.

Цена:Цена: 197.00 лв.

В наличност

Брой:

Пневматична отвертка ABAC 1/4" - 13 Nm

Пневматична отвертка ABAC 1/4" има лека и здрава метална конструкция за по-добро охлаждане по време на ремонтни и монтажни дейности.

Цена:Цена: 188.00 лв.

В наличност

Брой:

Пневматичен такаламит ABAC - 6 bar

Такаламит ABAC е инструмент, който се използва за лесно омасляване на механични части, предназначен за работа с въздух под налягане.

Цена:Цена: 58.00 лв.

В наличност

Брой:
«1 2 3 4 5»Страница 1 от 5

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе