Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Избери по

Цена

Цена: 100 лв. - Цена: 16200 лв.

Марка

Мощност

Поток на въздуха

Диаметър

Работна височина

Тегло

Мощност

Капацитет (30˚C/80%)

Дебит на въздуха

Вместимост на резервоара

Мощност

Напрежение

Размери

Тегло

Мощност

Управление с термостат

Разход на гориво

Вместимост на горивния резервоар

Мощност

Дебит на въздуха

Работна температура

Мощност

Дебит на въздуха

Тегло

Мощност

Номинален ток

Дебит на въздуха

Горене

Тегло нето

Подходящ за помещения

Мощност

Поток на въздуха

Резервоар за вода

Тегло

Мощност

Дебит на въздуха

Индикатор за препълване на резервоара

Обем на съда

Тегло

Гаранция

MASTER

MASTER

MASTER

MASTER е безспорен лидер на пазара в сегмента на преносимите машини за обработка на въздуха. Основният елемент на развитието на компания е въвеждането на нови продукти и технически нововъведения.
Продуктите на MASTER се използват за затопляне, охлажда, изсушава и вентилация.
За затопляне на малко до голямо помещение може да използвате инфрачервен нагревател, бензинов отоплител, калорифер с дизелово гориво, електрически нагревател, нагреватели на пропан-бутан.
Основните мобилни нагреватели могат да отопляват всяка стая или област бързо и ефективно. Те са идеални за използване като временно или постоянно решение за отопление.
В раздела охлаждане на MASTER ще намерите мобилни и стационарни въздушни охладители, вентилатори, дестратификатори. Основното предложение е за изпарителни, така и хладилни климатици. Те могат да бъдат използвани в дома и офис, както и за приложение в индустрията.
Когато искате да се отървете от влагата или да изсушите въздуха и стените на дадено помещение може да използвате изсушител. Основните изсушители са предназначени да помогнат на хората да изсушават въздуха в много области на приложение. Може да се прилагат в индустрията, строителството, дома и много други.
Строителната индустрия е основният целеви пазар за продуктите MASTER. Професионалните въздухонагреватели и изсушителите често се използват в този отрасъл. Много важен при избора на устройството е способността да се използва в трудни условия, което означава трайна конструкция и висока ефективност. Основните продукти са много мобилни и имат ниски текущи разходи, което означава, че те се считат за основно оборудване за строителни фирми, наеми, както и за по-малки довършителни екипи. Освен основната функция на нагревателите - повишаване на температурата на околната среда, устройството работи дори при много ниски температури, а също така позволява ускоряване на различни процеси.
Отоплението и вентилацията на големи производствени и складови съоръжения обикновено са много скъпи. Инсталирането и използването на традиционна отоплителна система обикновено е скъпо и не е много ефективно. Отоплителните тела с горещ въздух позволяват бързо и ефективно загряване на големи площи, осигурявайки постоянен приток на горещ въздух, както и подходяща циркулация. Функцията на отоплителните тела от MASTER е допълнена от вентилатори и изсушители, които позволяват да се поддържа желания комфортен климат в складовите и производствените цехове.

http://www.mcsworld.com/mcs-home,26.html

95

продукти

Продукти

Вентилатор MASTER CDX 20

Водещи характеистики: Мищност: 160 / 180 W; Дебит: 1270 / 1610 куб.м/час; Налягане: 265 Pa

Цена:Цена: 630.00 лв.

В наличност

Брой:

Отоплител инфрачервен MASTER FACT 60 - 6 kW

Отоплител инфрачервен MASTER FACT 60 предоставя топлина точно на мястото, където се изисква, без да предизвиква движение на въздуха.
 

Цена:Цена: 1,100.00 лв.

В наличност

Брой:

Отоплител газов MASTER BLP 73Е INOX - 73 kW

Отоплител газов MASTER BLP 73Е INOX доставя достатъчно горещ въздух за затопляне на големи помещения, които трудно се сгряват през студените месеци. 

Цена:Цена: 1,290.00 лв.

В наличност

Брой:

Газов отоплител MASTER BLP 33 E INOX - 33 kW

Захранван от външна газова бутилка, отоплител MASTER BLP 33 E INOX може да поддържа топлината в гаражи, сервизи и работилници.

Цена:Цена: 800.00 лв.

В наличност

Брой:

Електрически калорифер MASTER B 3PTC - 3000 W

Електрическите нагреватели MASTER B 3PTC бързо и ефективно създават комфортни топлинни условия в малки, работни помещения.

Цена:Цена: 150.00 лв.

В наличност

Брой:

Воден охладител MASTER BIO COOLER CCX4

Използвайки процес на изпаряване, преносим охладител MASTER BIO COOLER CCX4 e безвреден за вашето здраве и в същото време понижава температурата на околната среда по напълно естествен начин.

Цена:Цена: 1,200.00 лв.

В наличност

Брой:

Газов отоплител MASTER BLP 27 - 27 kW

Газов нагревател за въздух MASTER BLP 27 отговаря на необходимите условия за отопляване при селскостопански цели, градинарство, промишлени складове по време на ремонтни и довършителни работи.

Цена:Цена: 400.00 лв.

Изчерпан продукт

Виж детайли

Газов отоплител MASTER BLP 16 - 16000 W

Газов калорифер MASTER BLP 16 може да отоплява добре вентилирани помещения. Уреда е с метална решетка за защита от попадане на чужди тела в него.

Цена:Цена: 265.00 лв.

В наличност

Брой:

Газов отоплител MASTER BLP 11 - 10 kW

Портативен индустриален отоплител MASTER BLP 11 използва газов нагревател и разпространяване на топлината, чрез издухване.

Цена:Цена: 240.00 лв.

В наличност

Брой:

Дизелов отоплител MASTER BV 500 13CR - 150 kW

Отоплител MASTER BV 500 13CR използва метода за индиректно горене и отделяне на дима през комин, за подобряване на микроклимата в помещения с присъствие на хора през голяма част от деня.

Цена:Цена: 12,995.00 лв.

В наличност

Брой:
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Страница 1 от 10

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе